Rauwe honing

Bij Honing-Direct bieden wij meer dan 10 soorten overheerlijke Nederlandse rauwe honing aan. Op een natuurlijke manier geoogst bij de imker en met liefde in potten gedaan en bij jou thuisbezorgd. Rauwe honing zit bomvol antioxidanten en is erg goed voor de gezondheid. Deze honing is de perfecte opkikker om de winter door te komen.

Wat is rauwe honing?

Rauwe honing is de honing zoals die uit de bijenkorf komt. Dit wil zeggen dat rauwe honing niet gepasteuriseerd wordt en er geen chemicaliën aan toegevoegd worden.  Rauwe honing is met andere woorden 100% natuurlijk en bevat heel wat natuurlijke nutriënten, aminozuren en vitaminen.

Daarnaast kan honing die je in de supermarkt koopt ook heel wat verborgen suikers, zoetstoffen of zelfs kleurstoffen bevatten om de honing meer smaak te geven of om de kleur van de honing te beïnvloeden. 

Is rauwe honing gezond?

Hoewel de aminozuren, antioxidanten en vitaminen in mindere maten ook aanwezig zijn in gewone honing, is rauwe honing erg goed voor de gezondheid en kunnen deze nutrienten de je weerstand doorheen de winter hooghouden of versterken.

Honing die je in de supermarkt koopt is natuurlijk ook goed voor de gezondheid, maar het is rauwe honing die een antimicrobiële en antibacteriële werking heeft. Dit komt door enzym dat glucose oxidase heet. Dit enzym wordt echter vernietigd wanneer de honing opgewarmd of gefilterd wordt – een proces dat bijna elke soort supermarkt-honing ondergaat.

Rauwe honing kopen

Honing-Direct biedt een heleboel verschillende soorten rauwe honing aan. We hebben rauwe honing voor elk smaakpallet – van de zoete bloemenhoning tot de pittige citroenhoning en de heerlijke anijshoning.

Onze honing is van eigen, Nederlandse boden en wordt door ons geoogst, in potten gedaan en bij jou bezorgd. Zo zijn wij er zeker van dat iedere klant een pot vol Nederlandse honing van topkwaliteit aan huis krijgt bezorgd.

Waarom rauwe honing bij Honing-Direct kopen?

Honing-direct.nl oogst de honing zelf uit hoogwaardige korven. Wij zetten ons al jaren in om de bijen in Nederland en wereldwijd te beschermen. Wij zorgen ervoor dat onze honing op een ethische, natuurlijke en respectvolle manier wordt geoogst zodat wij onze klanten een perfect potje rauwe Nederlandse honing kunnen leveren.

Home
0 Wishlist
0 items Cart

Shopping cart

Sluit

Log in

Sluit

Scroll To Top
We gebruiken cookies om de functionaliteit voor u te verbeteren.