Glazen potten

Ben jij op zoek naar glazen potjes om jouw lekkere honing in op te bergen? Honing-Direct biedt glazen potten aan – met of zonder deksel – waar jij je thuis-gewonnen honing of zelfgemaakte jam in kan bewaren.

Honingpotten of jampotjes kopen

Honing-Direct.nl biedt hoogwaardige glazen potjes aan voor honing, jam en confituur. Onze glazen potjes met deksel of zonder deksel zijn beschikbaar in drie maten: 770 ml, 220 ml en 375ml.

Of je nu een eigen bijenkorf oogst of misschien lekkere jam en confituur maakte, onze glazen potjes zijn perfect geschikt om jam en honing in op te slaan.

Glazen potjes met of zonder deksel

Bij Honing-Direct verkopen wij onze potjes met of zonder deksel. Op die manier beslis je zelf hoe jij je glazen potje afdicht: met deksel, met bijenwas of misschien met een doekje.

Wanneer je onze hoogwaardige glazen potjes bestelt kan jij zelf de keuze maken hoeveel potten je bestelt en of deze potjes met of zonder deksel geleverd moeten worden.

Waarom glazen honingpotjes en jampotjes kopen?

Wanneer je zelf honing wint of je eigen confituur maakt is het een goed idee om glazen potjes aan te kopen. Toegegeven kan je inderdaad reeds gebruikte jampotjes uit de supermarkt opnieuw gebruiken – maar laten we eerlijk zijn: dat ziet er niet uit en het is niet altijd even hygiënisch.

Onze mooie hoogwaardige glazen potjes zijn een perfect kerstcadeau of kunnen gebruikt worden om als presentje aan vrienden en familie te geven. Daarnaast zijn de potjes van Honing-Direct vervaardigd uit hoogwaardig glas wat maakt dat deze glazen honingpotjes en jampotjes makkelijker en beter te steriliseren en reinigen zijn.

Waarom potjes kopen bij Honing-Direct?

Honing-Direct staat al jaren bekend voor het aanbieden van hoogwaardige en lekkere natuurlijke honing. Wij oogsten onze eigen honing en doen onze honing zelf in glazen potjes. Wij kopen deze glazen potjes in bulk aan. Wij kunnen deze glazen potjes dan ook aan een voordelige prijs aan onze klanten aanbieden.

 

 

Home
0 Wishlist
0 items Cart

Shopping cart

Sluit

Log in

Sluit

Scroll To Top
We gebruiken cookies om de functionaliteit voor u te verbeteren.