Propolis

Wat is propolis?

Propolis is een tamelijk onbekend wondermiddel dat helpt bij het bestrijden van infecties, dat het immuunsysteem stimuleert en zelfs de symptomen van diabetes type 2 kan helpen verlichten. Propolis wordt door de mens al sinds de prehistorie gebruikt en voor de oude Egyptenaren was het zelfs een heilige substantie, en werd het vereert om zijn genezende eigenschappen.

Waarom propolis kopen?

Propolis is een natuurlijk product dat heel wat infecties en kwaaltjes tegengaat. Al eeuwenlang gebruikt de mens propolis als medicijn en zelfs nu verschijnen er ieder jaar heel wat medische dossiers en papers die de helende eigenschappen van propolis bevestigen.

Wat voor propolis producten biedt honing-direct aan?

Honing-Direct beidt heel wat verschillende propolis producten aan. Zo verkopen wij bijvoorbeeld propolis talkpoeder dat helpt bij het genezen van schaafwonden, eczeem, zweren veroorzaakt door spataders of luieruitslag bij baby’s of hulpbehoevende ouderen.

Daarnaast bieden wij ook kauwtabletten en mondspoeling aan voor zij die last hebben van ontstekingen in het tandvlees of pijnlijke mondzweertjes. Indien je last hebt van stress raden wij onze propolis spray aan, en wanneer je een verkoudheid voelt opkomen of met een keelontsteking of pollenallergie kampt neem je best onze propolis intens capsules in.

Waarom propolis kopen bij honingdirect?

Honing-Direct staat garant voor hoogwaardige propolis producten en ziet erop toe dat de propolis op een 100% natuurlijke manier gewonnen wordt. Daarnaast zetten wij ons al jaren in voor het welzijn van de bij. Dit maakt dat wij de propolis op een duurzame manier oogsten en het welzijn van onze bijen centraal plaatsen.

Home
0 Wishlist
0 items Cart

Shopping cart

Sluit

Log in

Sluit

Scroll To Top
We gebruiken cookies om de functionaliteit voor u te verbeteren.