Showing all 10 results

Show sidebar

Bio Olie oplossing | Propolis, Honing en Olie – 30 ML

13.95
Deze natuurlijke samenstelling van Propolis, Honing en Olijfolie is 100% alcoholvrij

Kalmerende Olie | Propolis & Sint-Janskruid – 20ML

13.95
Ervaar de geneeskrachtige eigenschappen van Propolis en Sint-Janskruid! Deze natuurlijke samenstelling van Propolis en Sint-Janskruid is alles wat je nodig hebt als het allemaal eventjes teveel wordt. Een belangrijk examen, werkduk, sociale druk, etc.  

Kauw Propolis | Reep-vorm – 10 Reepjes

14.95
Zuivere Propolis zoals je die nooit eerder hebt gezien. Vanuit de bijenkast verzamelde propolis wordt direct verwerkt in een reep-vorm. 😬 Dit bevordert de hygiene van de mond, keel en tandvlees.

Mondspoeling | Oplossing van Propolis – 30 ML

10.95
Deze natuurlijke mondspoeling op basis van Propolis reinigt je mond van bacterien en infecties. 😬 Geïrriteerd tandvlees, aanslag, bacteriën en infecties behoren in de verleden tijd met deze natuurlijke mondspoeling.    

Propolis Capsules Intense – 180 stuks

29.95
⚡ Ervaar de geneeskrachtige eigenschappen van propolis capsules! Deze ultracapsules geven het lichaam de boost om een beginnende verkoudheid, keelonsteking en hooikoorts de das om te doen. Je lichaam heeft tijdens seizoenswisselingen te maken met een inbalans aan weerstand, door deze propolis capsules 6 maal daags in te nemen herstelt je lichaam tot de biologische evenwicht.

Propolis Intense Capsules – 80 stuks

15.95
Deze Intense Propolis Capsules geven het lichaam de boost om een beginnende verkoudheid, keelonsteking en hooikoorts de das om te doen.

Propolis Tinctuur – 30ML

16.95 15.95
Aangerade hoeveelheid: 6 druppels in een drankje in de ochtend en 6 druppels voor het slapen gaan. Dit kan toegepast worden bij een beginnende keelpijn, verkoudheid of preventief voor hooikoorts. Benieuwd hoe Propolis wordt gemaakt door onze honingbijen? Klik dan hier voor onze instructiepagina met een educatief filmpje en weet meteen hoe het zit.

Propolistalkpoeder | Siccative – 30 GR

12.95
Propolistalkpoeder is een product van fijngemalen propolis en wordt gebruikt voor de genezing voor (schaaf) wonden en ter behandeling van eczeem, spataderzweren en luieruitslag. 

Propolistalkpoeder | Ultra – 40 GR

10.95
Propolistalkpoeder is een product van fijngemalen propolis en wordt gebruikt voor de genezing voor (schaaf) wonden en ter behandeling van eczeem, spataderzweren en luieruitslag. 

Vitale Energie | Pasta – 120 GR

16.95
Energie pasta met Honing, Propolis, Royal Jelly, Acerola, Papaye & Ginseng. Een energiebooster verwerkt als een pasta met alleen maar natuurproducten.